contingut promocionat

 

logo le ciel

Per a despertar tots els sentits!

La cuina de Le Ciel és el resultat de combinar la cuina tradicional i la cuina moderna

Molt a prop de la plaça de Sant Pere, al carrer de l’Endavallada 14, hi trobareu Le Ciel, un nou espai gastronòmic que us despertarà tots els sentits. L’interiorisme és modern i acollidor: llums Edison, fusta, metall, colors càlids i una llarga barra on prendre un vermut o un aperitiu creen un entorn ideal per a degustar una de les cuines més interessants de la nostra ciutat.

le ciel restaurant 3

Tots els plats de Le Ciel estan elaborats amb productes eco i de proximitat. L’especialitat és el peix però també podeu degustar carns 100% ecològiques amb maduració superior a 30 dies. La cuina de Le Ciel és el resultat de combinar la cuina tradicional i la cuina moderna, fugint d’exotismes o plats molt rebuscats, tenint com a resultat una cuina d’altíssima qualitat. La presentació dels plats és espectacular i l’impacte en el paladar inoblidable.

Vegem-ne alguns exemples: les braves amb pell, els seitons marinats amb llima, la croqueta de cua de bou, el lingot 24K de foie natural, el cebiche d’orada i gamba vermella, l’steak tartar o el tataki de carn madurada. Per a tocar el cel amb tots els sentits! Que vagi de gust!

le ciel restaurant 5

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem