Tasta aquest deliciós conill amb carxofes

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba tallada ben petita
  • 2 tomàquets a daus
  • mig got de conyac
  • 1 branqueta de farigola
  • oli, sal i pebre
  • una picada d’all i julivert
  • 4 carxofes arrebossades

Receptes

  1. Es trosseja el conill i s’arrebossa amb poca farina.
  2. El fregim molt poc en una paella amb una cullerada d’oli.
  3. El traiem i posem a la mateixa paella i amb el mateix oli la ceba. Quan aquesta està transparent, hi afegim els tomàquets.
  4. Tornem a afegir-hi el conill i ho deixem tot que es vagi coent, afegim-hi el conyac i ho cobrim d’aigua amb una branqueta de farigola. Quan estigui pràcticament cuit hi afegim la picada.
  5. Es pot servir acompanyat amb escarxofes arrebossades.

 
Comentaris

Destaquem