Un plat vegetarià de Múrcia: arròs, cigrons i menta

Arròs i cigrons a la menta: Hem tingut durant 12 hores els cigrons en remull. Els posem a bullir a una olla.  Mentrestant sofregim a la paella alls filetejats i els posem a l’olla –això dels sofregits m’encanta–.

En el mateix oli sofregit, ceba tallada molt fina, tomàquet ratllat i pebre vermell picant. Aboquem aquest sofregit a l’olla, la tapem i durant 1 hora, cocció a foc suau.

Tot seguit aboquem l’arròs, rectifiquem de sal tot coent l’arròs durant 14 minuts. Al morter piquem mig tomàquet bullit amb el brou de la mellada, ho remenem bé, afegim la menta –20 minuts de cocció–.

Plat acabat. A taula! Hem bullit els cigrons amb 1 litre d’aigua. Plat molt senzill, però que resulta molt gustós, on la menta alegra el plat. M’agraden els cigrons, m’agrada l’arròs!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem