Gravats en homenatge a Pere Formiguera

El Claustró del Monestir acull durant aquest Nadal la mostra de treballs dels alumnes d'Entretallers

L'exposició és el resultat de la feina feta pels alumnes d'Entretallers. FOTO: Artur Ribera
Gravats en homenatge a Pere Formiguera
El Claustró del Monestir acull durant aquest Nadal la mostra de treballs dels alumnes d'Entretallers

L'exposició és el resultat de la feina feta pels alumnes d'Entretallers. FOTO: Artur Ribera
Des d'aquest dijous, 18 de desembre, i durant tot el Nadal, el Monestir de Sant Cugat acull l'exposició de gravats dels alumnes d'Entretallers. La mostra, que porta per nom “Gravats en homenatge a Pere Formiguera”, és un homenatge al desaparegut artista en l'any en què la ciutat li dedica tot un any de reconeixement.

Gemma Molera, directora del taller de gravat d'Entretallers, descriu la mostra com “els treballs que el curs 2013-2014 han realitzat els alumnes del taller, en el que hem estat treballant la figura de Pere Formiguera. Els hi he explicat com va ser treballar amb el Pere, i hem experimentat les tècniques que ell desenvolupava”.


Molera, Formiguera i Escura durant la inauguració. FOTO: A.Ribera

El vídeo
Igualment, coincidint amb la inauguració de l'exposició, s'ha presentat el vídeo elaborat per Anna Formiguera sobre la mostra realitzada pels alumnes del Taller Triangle al mes de maig. “Els més petits també van treballar la figura de Pere Formiguera, i el resultat va ser una mostra molt bonica. Anna va veure l'exposició i va decidir fer el vídeo recollint la feina feta”, explica Molera.

“Si el Pere veiés la mostra, diria que és fantàstica”, destacava Anna Formiguera. “Tenia una relació molt estreta amb els nens, i el vídeo és un agraïment a l'homenatge que li han fet”, concloïa Formiguera.

Els gravats
La mostra que es pot veure al Monestir recull els treballs de gravat d'Entretallers d'aquest curs. Hi han participat Quim Bel, Marta Belmonte, Rosa Botella, Ramon Corretgé, Celia Conesa, Cristina Curto, Rosario Chincha, Carme de Pedro, Iris Garcia, Sílvia López, Dolores Mayorga, Gemma Molera, Marga Sánchez, Susana Sánchez, Cristina Segura, Trini Sotos i Susana Valdés.


La mostra es pot visitar des del 18 de desembre. FOTO: A.Ribera

Xavier Escura, regidor de Cultura, en va voler destacar “el talent, la creativitat i les emocions” que està despertant la celebració de l'Any Formiguera a Sant Cugat, recordant que “ja portem moltes iniciatives, i totes són de molta qualitat”. “És gairebé un pou sense fons tota la creativitat que està sorgint gràcies a aquest homenatge”.

Ubicació