I ara què?

El dilluns 21 de juliol vaig anar a sopar a la granja, espai lliure enmig de la Floresta on l’art es respira a cada racó

Sílvia Claramunt, mediadora cultural
I ara què?
El dilluns 21 de juliol vaig anar a sopar a la granja, espai lliure enmig de la Floresta on l’art es respira a cada racó

Sílvia Claramunt, mediadora cultural
Aquí va néixer el projecte “Wild Furniture, o Mobles Salvatges” premiat el passat 4 de juliol amb els premis FAD per arquitectura i interiorisme dins l’especialitat d’intervencions efímeres.

Aquest projecte va néixer, tal com ens comenta l’Arianne, com un joc. El que pretenien era crear pel simple fet d’experimentar amb la natura, aquella natura que arran dels vents del gener del 2009 va deixar la muntanya de Collserola plena de soques mortes. Volien recuperar la vegetació morta i van construir cadires.

Tot i que per als artistes aquest projecte era efímer, en el sentit de la no-possessió, sense la intenció de domesticar, tendència natural de l’home, tal com ens comenta el René, les 40 intervencions tenen nom. Aquest nom està molt pensat, en funció a les experiències, situació del moment i emocions viscudes. Es tracta de batejar un projecte comú entre aquests dos artistes pel plaer de fer art sense la necessitat de propietat ni acumular.

Per a l’Arianne i el René treballar del que els agrada és el que els dóna sentit a la vida, ells tenen el seu ideal i aquest és respectant l’entorn. La pregunta que ells es fan després del reconeixement amb el premi FAD és, i ara què?

A escala social està prou reconegut l’art, la cultura en general, està prou valorada?

Potser la cadira inspirada en la cita de Clarice Lispector “No se esfuercen en comprender. Vivir ultrapasa todo entendimiento” ens pot donar alguna resposta aquesta pregunta.

Si voleu saber més sobre el projecte Wild Furniture podeu visitar:
http://enplainair.blogspot.com.es/
Facebook LA MUSA

Ubicació