10 propostes familiars per al cap de setmana a Sant Cugat

Hi ha diferents activitats pensades perquè els més petits gaudeixin del temps lliure

Arriba un nou cap de setmana, i les activitats a Sant Cugat del Vallès no s'aturen. Unes propostes que en molts casos tenen als més petits com a protagonistes, i que estan pensades per gaudir-les en família. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 10 perquè no us perdeu res!

Durant el cap de setmana se celebra la 3a Mostra de Titelles a Sant Cugat. Una iniciativa de Can Ninot que portarà fins a 10 espectacles en diferents espais de la ciutat. No hi falteu!

Més info: Compte enrere per la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat

2a Mostra de Titelles de Sant Cugat: 'El gat Adrià’ a Cal Temerari. FOTO: Lali Puig

2a Mostra de Titelles de Sant Cugat: 'El gat Adrià’ a Cal Temerari. FOTO: Lali Puig

També aquest cap de setmana es recuperen les activitats de la Festa de Tardor que es van ajornar per la pluja el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. Cultura popular, activitats esportives i molt més és el que s'ofereix durant dissabte i diumenge, dies 10 i 11 de novembre.

Més info: 23 activitats ompliran la Festa de Tardor després d'ajornar-se per culpa de la pluja

A Mira-sol s'han previst tres activitats per dissabte, dia 10. A les 10 hores començarà un Diverdissabte Espai Familiar de 0 a 3 anys, i a la mateixa hora, Espai de jocs cooperatius per a nens i nenes a partir de 3 anys. Més tard, a les 11.30 hores, nova proposta del Diverdissabte, aquest cop sobre ciència, amb l'activitat Observant com a científics.

També dissabte, el Celler Modernista acollirà el taller Els animals del món rural, per a infants a partir de 3 anys, a les 11.30 hores. I a les 12 hores, nova proposta de l'Hora del conte a la Biblioteca de Volpelleres, La proposta és Goldilocks and the Three Bears, pensada per a infants d'1 a 4 anys.

I a la tarda, Una hora de màgia al Cafè Auditori amb Magicury amb Proximus. La proposta, gratuïta, començarà a les 18 hores.

Diumenge les activitats començaran amb el 20è Cros Ciutat de Sant Cugat a les 8 hores. I a les 16 hores, Concerts per a nadons al Teatre-Auditori. Hi haurà un segon passi a les 17.30 hores, i està pensat per a nadons de 0 a 3 anys.

 
Comentaris

Destaquem