15 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Els pròxims dies arriben farcits d'activitats on els més petits de casa seran els protagonistes

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i les activitats pensades per ser gaudides en família es multipliquen. Un cap de setmana farcit de propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca una quinzena perquè no us perdeu res!

Divendres, 19 d'octubre, s'han previst diferents Espais familiars per tenir un espai de trobada les famílies amb infants de fins a 3 anys. A les 10 hores es farà al Casal de Mira-sol, i a les 16 hores a la Floresta, al Casino. A més, hi haurà la sessió inaugural de l'Espai nadó amb "Ralet, ralet! Contes i jocs", a les 11.30 hores a la Biblioteca de Volpelleres.

Ja dissabte, dia 20, hi ha propostes per a tots els gustos. La Zona esportiva de la Floresta acollirà, a partir de les 9.30 hores, una nova edició de Plant for the Planet a Sant Cugat, un taller mediambiental per a infants i joves d'entre 10 i 16 anys. A les 11 hores hi haurà portes obertes a l'ermita de Sant Medir, i a la mateixa hora, taller de LittleBots per a infants de 6 a 9 anys a la Biblioteca de Volpelleres.

També a les 11 hores, la Cia. Pamipipa porta l'espectacle de titelles Cargol treu banya. Miranius per a nadons de fins a 3 anys a Can Ninot, i a les 11.30 hores el Centre d'Art Maristany acull un taller de fotografia sense càmeres per a famílies, pensat per infants d'entre 4 i 12 anys.

Dues propostes per a les 12 hores de dissabte. A la Biblioteca Central, nova Hora del conte per a infants a partir de 4 anys amb Contes clàssics d'Arreu d'Europa. I per als majors de 6 anys, Volen quan volen. Un taller de poesia que se celebrarà al Pati de Llibres.

Podeu intercanviar plantes. FOTO: Óscar Bayona

Podeu intercanviar plantes. FOTO: Óscar Bayona



Ja a la tarda, Guia'm pel Monestir a les 17 hores. Una visita guiada per persones amb la síndrome d'Asperger que també es farà diumenge a les 11 hores. A les 18 hores, més titelles a Can Ninot amb La Castanyera, de la Cia. Tian Cusidó. La proposta, de pagament, es repeteix diumenge a les 12 hores.

I també diumenge, dues propostes familiars. A partir de les 10.30 hores hi haurà la X Fira d'intercanvi de plantes a la Floresta, i a les 12 hores, Vermut & Swing amb música en directe a Can Quitèria. I per als infants fins a 9 anys, concert de Dàmaris Gelabert a les 12 hores al Teatre-Auditori.

 
Comentaris

Destaquem