5 propostes familiars per al cap de setmana

Després del període nadalenc, la normalitat torna a Sant Cugat

Ara que ja han passat les festes nadalenques, l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès, i aquest cap de setmana, el segon de l'any, hi ha diferents propostes per gaudir del temps lliure en família amb activitats pensades per als més petits de casa. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Divendres dia 11, al matí, hi ha una nova sessió de l'Espai nadó. Serà a les 11.30 hores a la Biblioteca de Volpelleres, amb entrada gratuïta i aforament limitat. Les propostes segueixen dissabte, dia 12, amb el taller infantil Dinàmics. Un taller pensat per a infants de 3 a 8 anys, que també tindrà lloc a la Biblioteca de Volpelleres a les 11 i a les 12.30 hores. L'entrada també és gratuïta, i és necessària inscripció prèvia a santcugat.cat/biblioteques o trucant al 93.565.70.77.

A la mateixa hora, a les 11.30 hores, el Museu del Monestir acull el taller L'arca de Noè i les seves bèsties. Una proposta per a infants a partir dels 3 anys que proposa conèixer la història bíblica i fer bestioles ben maques amb materials reciclats. L'activitat és gratuïta i cal reservar plaça a museu@santcugat.cat o al telèfon 93.675.99.51.

Ja a la tarda, nova oportunitat de gaudir de Guia'm pel Monestir, a les 17 hores. Una visita guiada conduïda per persones amb la Síndrome d'Asperger. L'aportació per participar de l'activitat és la voluntat i cal reservar plaça a educaciomuseu@santcugat.cat o al 93.675.99.51.

Finalment, diumenge hi ha una nova ballada de sardanes a la plaça d'Octavià organitzada per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. Començarà a les 12 hores, i comptarà amb la música de la Cobla Ciutat de Terrassa.

 
Comentaris

Destaquem