6 activitats familiars per gaudir del cap de setmana

Les propostes per als més petits per als pròxims dies a Sant Cugat

Sant Cugat recupera la normalitat després de les festes nadalenques, i les activitats reprenen el seu ritme habitual. Un cap de setmana més, la ciutat ofereixen diferents propostes familiars, pensades especialment per als més petits, que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.



Divendres, dia 12 de gener, la Biblioteca de Volpelleres acull una sessió de l'Espai nadó, pensat com un espai de trobada per a famílies amb nadons de fins a 18 mesos. L'activitat començarà a les 18 hores.

FOTO: Lali Puig

Ja dissabte, l'ermita de Sant Medir ofereix jornada de portes obertes a partir de les 11 hores, i la Biblioteca de Volpelleres acollirà, a partir d'aquesta hora, el taller infantil Artistes!. Un taller que es repetirà a les 12.30 hores i que està pensat per a infants de 2 a 6 anys.

Més tard, al Museu del Monestir, un nou taller a les 11.30 hores. Aquest cop, d'indumentària medieval que, amb el nom L'hàbit, la casulla i la capa, està pensat per a infants a partir de 5 anys.

FOTO: Lali Puig

I diumenge, dues propostes familiars. La primera, una nova edició de les Passejades per Collserola, que proposa descobrir els senders de la Marxa infantil. El punt de sortida és la plaça de la Vila a les 9 hores. El recorregut té una durada de tres hores, més mitja hora d'esmorzar.

Finalment, Cinesa acull una nova proposta del cicle de Cinema en família a les 12 hores. Es projectarà Ocells de pas, recomanada a partir dels 7 anys.

 
Comentaris

Destaquem