6 plans per gaudir amb els més petits del cap de setmana

Tallers i activitats adreçades a nens i nenes aquests dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i, amb ell, les activitats a Sant Cugat prenen un caire familiar. D'entre les diferents propostes infantils, en destaquem sis per gaudir amb els més petits de casa: tres dissabte, i tres diumenge.

Dissabte de descobertes

Scriptorium, una manera entretinguda d'aprendre com escrivien els monjos. FOTO: Cedida

Dissabte el matí hi haurà Mercat de pagès a la plaça de Sant Pere. Des de les 9 del matí, i fins a les 14 hores, es podran adquirir productes de la terra i de proximitat.

També durant el matí es pot aprofitar per fer una excursió en família i descobrir l'ermita de Sant Medir. Hi ha portes obertes d'11 a 13 hores!

I per als més curiosos, Scriptorium per a tothom. El Museu del Monestir acull un taller d'escriptura medieval, adreçat a nens i nenes a partir de 6 anys, que començarà a les 11.30 hores.

Diumenge d'espectacles

'Una carretada de contes'

Diumenge destaquen tres propostes simultànies en diferents indrets de la ciutat. Per a aquells que els agrada el cinema, a les 12 hores, i dins el cicle Cinema en Família, es projectarà Les aventures dels Cinc a Cinesa.

A la mateixa hora, el Casal les Planes acull l'espectacle Una carretada de contes, adreçat a tota la família.

Finalment, el Celler Modernista obre les seves portes amb una visita guiada a migdia. Ja coneixeu el passat agrícola de la ciutat? Aquesta és una bona oportunitat!

Aquestes i més propostes per al cap de setmana, a l'agenda del TOT.

 
Comentaris

Destaquem