6 propostes familiars per al cap de setmana

Després de Festa Major, l'activitat no s'atura a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i les activitats no s'aturen a Sant Cugat del Vallès. Després de la Festa Major de Sant Cugat, aquest cap de setmana és el torn de Mira-sol, on una vintena d'activitats faran les delícies de tota la família. Aquestes, i més activitats, les trobareu a l'agenda del TOT, i en destaca 6 pensades per als més petits.

La Festa Major de Mira-sol arrencarà divendres, 6 de juliol, i s'estendrà fins al diumenge, dia 8. Entre les activitats familiars, destaquen el Correfoc d'esperit jove, que se celebrarà la nit de divendres a les 23 hores al voltant del Casal de Mira-sol, la Festa de l'aigua, que farà les delícies dels infants el dissabte a partir de les 11 hores, i la bicicletada popular de diumenge a les 10.30 hores.
 

Correfoc de la Festa Major de Mira-sol FOTO: Haidy Blanch

I més enllà de la Festa Major, aquest cap de setmana el Museu del Monestir estrena una nova activitat infantil: l'Impro Claustre KIDS!. Una visita participativa pensada a partir dels 5 anys, gratuïta, que començarà a les 12 hores de diumenge, dia 8 de juliol.

Abans, però, dissabte es podrà gaudir d'una nova visita teatralitzada al Claustre, a les 12 hores. No us perdeu el que tenen a dir els capitells!

I per tancar el cap de setmana, nova proposta del cicle de cinema en família. Aquesta setmana es projectarà Emoji. Serà diumenge, a les 12 hores, a Cinesa Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem