6 propostes familiars per al cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i, amb ell, les activitats no s'aturen a Sant Cugat del Vallès. Moltes d'elles, amb els més petits de casa com a protagonistes. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaquem 6 perquè no us perdeu res.

L'activitat comença divendres, dia 15, amb una nova sessió de l'Espai Nadó a la Biblioteca de Volpelleres. La cita, per a famílies amb nadons de fins a 18 mesos, serà a les 11.30 hores. També al Casal de Mira-sol, a les 10 i les 16 hores, se celebrarà l'Espai familiar, pensat també per infants fins a 3 anys.

I dissabte, l'Espai de trobada per a famílies serà al Casino de la Floresta, a partir de les 16 hores. També dissabte, Famílies en Xarxa organitza el taller Apropem la natura als infants, per a infants a partir de 4 anys. Serà a les 11 hores a Cal Temerari. I més, Contes al cabàs a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Una Hora del conte per a infants a partir de 4 anys que començarà a les 12 hores.

La Festa de la Infància.

La darrera proposta per al cap de setmana és la Festa de la Infància, que se celebrarà diumenge a partir de les 10 hores al Camp de Futbol Can Magí. Tallers, festa de l'escuma i molt més!

 
Comentaris

Destaquem