6 propostes familiars per als pròxims dies a Sant Cugat

Les activitats pensades per als més petits no s'aturen aquest mes d'agost

Si bé és cert que l'activitat baixa durant l'agost a Sant Cugat del Vallès, això no vol dir que no hi hagi propostes pensades per als més petits de la casa per gaudir-les en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res!

Aquest dissabte, dia 4 d'agost, arriba una nova edició de la visita teatralitzada al Claustre Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot! Una visita que començarà a les 12 hores i que està pensada a partir dels 5 anys.

El mateix dia, a més, hi ha jornada de portes obertes a Sant Medir, d'11 a 13 hores. I diumenge, dia 5, el Mercantic celebra el tradicional Vintage Fest de 9.30 a 15 hores, on podeu remenar entre antiguitats i curiositats.

 

Bestioles amb materials reciclats.

Bestioles amb materials reciclats.



Ja el dissabte, dia 11, al Celler Modernista es proposa crear una obra d'art amb la tècnica del trencadís. Un taller infantil que porta per nom Decorem amb trencadís que començarà a les 11.30 hores. Dissabte següent, dia 18, un nou taller aquest cop al Museu del Monestir. L'arca de Noè i les seves bèsties us proposa fer bestioles amb materials reciclats a partir de les 18 hores.

La darrera activitat és dia 19, diumenge, a les 11 hores. En aquesta ocasió us proposen la visita guiada per persones amb Síndrome d'Asperger Guia'm pel Monestir.

 
Comentaris

Destaquem