6 propostes familiars per als pròxims dies

Les activitats pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba el cap de setmana a Sant Cugat del Vallès, i amb ell, les activitats familiars pensades per gaudir del temps lliure amb els més petits de la casa. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Les activitats es concentren durant el cap de setmana, però també hi haurà activitats els dies escolars a la sortida de les classes. Començant pel cap de setmana, dissabte, 3 de febrer, hi ha una nova oportunitat de descobrir els secrets del Claustre del Monestir amb la visita guiada teatralitzada Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot!. Una visita que començarà a les 12 hores al Museu del Monestir, i que està pensada a partir dels 5 anys. També dissabte, a partir de les 11 hores, hi ha jornada de portes obertes a l'ermita de Sant Medir.



Ja diumenge, dia 4, es proposa una nova visita guiada al Museu del Monestir, aquest cop a l'exposició permanent. La visita, que porta per nom, Oració, treball i poder, començarà a les 12 hores. Abans, però, es pot aprofitar la jornada per fer una passejada per Collserola. La proposta de la setmana és descobrir la història visitant les cases modernistes de la Rabassada. La sortida arrencarà a les 9 hores des de la plaça de la Vila.



I ja durant la setmana, Juguettos oferirà un taller de màscares d'emoticones els dies 5, 6 i 7 de febrer a la tarda. La pròxima activitat a l'espai serà el pintacares dels dies 8, 9 i 10 de febrer.

 
Comentaris

Destaquem