6 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits per als pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i les activitats per gaudir del temps lliure en família no s'aturen. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

La Festa Major de la Floresta encara el seu segon cap de setmana amb propostes per a totes les edats. Els més petits tenen un paper protagonista durant aquest cap de setmana. Dissabte, 21 de juliol, es faran jocs i tallers amb materials reciclats a les pistes poliesportives a partir de les 11 hores. Una activitat gratuïta que porta per nom Reciclijoc.

Activitats infantil a la Floresta

Captura de pantalla 2018 07 18 a las 16.03.25



També dissabte es farà la tradicional Baixada d'Andròmines a partir de les 18.30 hores a l'avinguda de la Verge de Montserrat. I ja diumenge, a les 11 hores, hi haurà activitats infantils a les pistes poliesportives, i Festa de l'Escuma a les 12 hores.

I més enllà de la Festa Major de la Floresta, aquest cap de setmana, dissabte, 21 de juliol, hi ha una nova cita castellera a la ciutat amb la Diada de Sant Cugat. Després del vermut al matí al parc de Ramon Barnils, els castells tornen a la plaça d'octavià a les 18 hores. I a la mateixa hora, al Celler Modernista, començarà la gimcana familiar Ser un bon pagès.

No hi falteu!

 
Comentaris

Destaquem