6 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Els més petits tenen diferents activitats a fer els pròxims dies a Sant Cugat

L'activitat no s'atura el cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i, un cop més, els més petits tenen un paper destacat en les diferents propostes a la ciutat. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Aquest cap de setmana, les activitats infantils es concentren a les festes majors de Valldoreix i Volpelleres.

Entre les diferents propostes que ofereix Valldoreix per al públic familiar, aquest divendres, 14 de setembre, destaca l'espectacle d'animació infantil Els Homenets amb la Cia. Homenots. L'espectacle començarà a les 18.30 hores a la plaça del Casal de Cultura. Ja dissabte, de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores, es faran diferents activitats al carrer, a la plaça de Pompeu Fabra. Els petits podran gaudir d'inflables i molt més.

I diumenge, Valldoreix celebra els 30 anys dels seus gegants. D'aquesta manera, hi haurà cercavila de gegants a les 17 hores des del Parc de Sant Cebrià i fins a la plaça del Casal de Cultura, on es faran jocs i tallers.

 

Una de les activitats infantils de festa major de Volpelleres l'any passat. FOTO: Arxiu

Una de les activitats infantils de festa major de Volpelleres l'any passat. FOTO: Arxiu


Pel que fa a Volpelleres, les activitats familiars començaran divendres, dia 14, amb el correfoc d'esperit jove a les 20.30 hores al parc de la Guineu. Dissabte, a les 18 hores, la plaça dels Rabassaires acollirà una xocolatada popular. I diumenge, d'11 a 14 hores, el parc de la Guineu serà l'escenari de l'Espai Juga i Crea, amb jocs gegants i tallers per a tota la família.

 
Comentaris

Destaquem