6 propostes per gaudir dels pròxims dies en família

Les activitats no s'aturen aquest cap de setmana que és una mica més llarg

Arriba un nou cap de setmana, aquest més llarg del que és habitual per la festivitat del 12 d'octubre, i a Sant Cugat del Vallès les activitats no s'aturen per gaudir del temps lliure en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 per als pròxims dies perquè no us perdeu res.

Dissabte, dia 13, a les 11.30 hores, el Celler Modernista acull la proposta Les olors de la vinya. Un viatge al Sant Cugat de les vinyes i el blat pensat per a infants a partir dels 3 anys. El mateix dissabte, però a la tarda, nova visita guiada al Monestir conduïda per persones amb la síndrome d'Asperger. El Guia'm pel Monestir començarà a les 17 hores.

Ja diumenge, dia 14, tornen els titelles de drap i màscares a Can Ninot amb La Castanyera. L'espectacle, de pagament, començarà a les 12 hores.

Dilluns hi ha dues propostes de punt de trobada de famílies amb infants de fins a 3 anys. L'Espai familiar a Mira-sol serà a les 10 hores, i l'Espai familiar a la Floresta començarà a les 16 hores. Finalment, una proposta poètica per al dijous 18 d'octubre. La Biblioteca de Volpelleres acull Poesia en moviment, un joc de moviments i de llum per muntar una història poètica pensat per a nens i nenes de més de 7 anys. L'activitat serà a les 18 hores.

 
Comentaris

Destaquem