8 activitats per gaudir del cap de setmana en família

Els últims dies de l'any a Sant Cugat arriben farcits de propostes pensades per als més petits

Arriba l'últim cap de setmana de l'any i a Sant Cugat del Vallès les activitats per als més petits es multipliquen. Unes propostes pensades per gaudir-les en família que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Durant el cap de setmana del 28 al 30 de desembre l'activitat no s'aturarà a L'Envelat de Nadal del parc de Ramon Barnils. Tallers, espectacles, propostes d'aventura... un seguit de propostes que faran les delícies dels més petits de la casa (però també dels més grans!). No us ho perdeu.

D'altra banda, hi ha altres activitats arreu de la ciutat. Per exemple, el divendres 28, el claustre del Monestir acollirà una nova sessió de la visita Impro-claustre Kids a les 12 hores. Una visita feta a mida segons els temes que els participants trobin interessants, pensada a partir dels 7 anys.

També segueixen les propostes del cicle de Cinema infantil amb la projecció d'El regal de Molly Monstre, a les 16 hores als Cinemes Sant Cugat. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Ja dissabte, a partir de les 11 hores, fes plaça per Nadal al barri de Sant Francesc. Una matinal d'activitats físiques, esportives i lúdiques a la plaça d'en Coll, gratuïtes, per a infants d'entre 3 i 12 anys. També dissabte, a les 11.30 hores, taller infantil al Museu del Monestir amb Experiència Scriptorium, per descobrir què significava ser un monjo del Monestir a l'Edat Mitjana. Una activitat a partir dels 5 anys amb entrada gratuïta.

I més cinema a les 16 hores, aquest cop, amb la projecció de Laban i Labolina. A més, dissabte també és dia de Quinto infantil a l'Envelat, amb taller de pardals i orenetes a les 16.30 hores, i el popular joc nadalenc a partir de les 17 hores.

Diumenge, a més de les propostes a l'Envelat, hi ha un nou taller infantil al Museu del Monestir. La proposta és Torres i cavalls, escacs al Monestir, a les 11.30 hores. Una activitat pensada a partir dels 7 anys, gratuïta, que consistirà amb un torneig simultani d'escacs i taller pràctic a càrrec de professionals.

 
Comentaris

Destaquem