8 propostes per gaudir del cap de setmana en família

Les activitats dels pròxims dies a Sant Cugat pensades per als més petits de casa

Arriba un cap de setmana més llarg del que és habitual, amb el pont de la Puríssima, i les activitats a Sant Cugat del Vallès no s'aturen. Propostes per a tots la família de les quals els més petits en són els protagonistes. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 8 perquè no us perdeu res.

Entre les diferents propostes, dissabte, dia 8 de desembre, es farà el taller infantil El gall de ferro que un cop va cantar. Serà a les 11.30 hores, al Museu del Monestir, i l'activitat està pensada a partir dels 3 anys.

Els qui preferiu els titelles, teniu diferents opcions a Can Ninot. Dissabte, a les 18 hores, es representarà Els tres porquets i la caputxeta celebren el Nadal, i diumenge, a les 12 hores, Un conte de Nadal. En els dos casos, el preu de l'entrada és de 7,5 euros.

 

 El trenet de Nadal l'any passat FOTO: Lali Puig

El trenet de Nadal l'any passat FOTO: Lali Puig



També diumenge, a les 12 hores, se celebrarà la ja tradicional cacera de tions al Bosc de Volpelleres. Cal inscriure's a l'associació de veïns del barri.

I durant els quatre dies de festa, segueixen les propostes nadalenques a la ciutat. A més de la Fira de la Nadal a la rambla del Celler, recordeu que està en marxa el Trenet del Comerç "Sant Cugat Express", i que podeu pujar als Cavallets de Nadal, també a la rambla!

 
Comentaris

Destaquem