Aneu a la platja amb seguretat!

Consells de seguretat per gaudir de le svacances sense ensurts

Fa molta calor i, en general, a tots ens agrada molt anar a la platja aprofitant el temps de vacances. Però que sigui un dia d’oci no vol dir que no haguem d’estar atents a una sèrie de recomanacions per evitar ensurts o accidents.

Evidentment, la primera recomanació que heu de tenir els més petits és que sempre heu de fer cas dels adults que us acompanyen, així com de les indicacions que us donin els socorristes.
Heu de ser conscients de les habilitats que teniu com a nedadors (així us evitareu ensurts), i no us allunyeu dels adults. Tampoc us poseu a l’aigua si no us trobeu bé. I si l’aigua està molt freda, mulleu primer el clatell i la panxa, a més d’evitar banyar-vos si no heu acabat la digestió.

Fora de l’aigua, heu d’evitar cremar-vos amb el Sol. Per això, és molt important que us apliquin un bon protector solar, i si jugueu a l’arena, cobrir-vos el cap amb una gorra o barret, i poseu-vos una camiseta. També us podeu protegir del sol estant sota un para-sol! I sobretot, i molt important, mantingueu-vos sempre hidratats. Heu de veure molta aigua, o podeu optar per menjar síndria, que a més, està boníssima!

 
Comentaris

Destaquem