contingut promocionat
tbkids1 logo

 

 

Com pots preparar els teus fills per les competències del futur?

Aquestes són les habilitats que els teus fills necessitaran en el seu futur. Segons diferents estudis, el 70% dels nadons actuals treballaran en professions que encara no s’han inventat

Cada vegada, les necessitats de la societat s’estan globalitzant i la importància de les noves tecnologies és el dia a dia de qualsevol individu. Per això al futur un dels valors més importants pel mercat laboral serà la tecnologia. Les competències per les noves professions seran, entre altres:

 

  1. El pensament crític i digital: tenir un criteri per decidir quines informacions poden formar un coneixement útil i veraç, i poder organitzar-les de forma digital per poder compartir-les.
  2. La comunicació i habilitats interpersonals: l’empatia alhora que la capacitat de lideratge d’una manera assertiva.
  3. La col·laboració: la capacitat de treballar en equip. L’individualisme tendirà a desaparèixer.
  4. La creativitat: S’apreciarà la imaginació per resoldre problemes de forma diferent als altres.
  5. Globalització: La mentalitat global i mobilitat per a la internacionalització dels llocs de treball, polivalència i adaptació al canvi.

En un futur no molt llunyà, tindrem la necessitat d’aprendre i renovar els nostres coneixements constantment per poder entendre els canvis que s’estaran generant en el món. Per això, ara és el moment de preparar als nostres petits i no tan petits amb activitats educatives que potenciïn aquestes competències transversals i que transmetin la motivació per aprendre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem