Descobriu el patrimoni de Sant Cugat

Diferents tallers acosten el passat de Sant Cugat i els seus vestigis als més petits

Conèixer el patrimoni de Sant Cugat del Vallès pot ser molt divertit. I és que perquè els més petits descobriu com era la vida anys enrere a la ciutat, els museus han preparat diferents activitats i tallers durant el mes de juliol perquè gaudiu de l’estiu.

D’entrada, el dissabte, 14 de juliol, podeu aprendre a escriure com es feia antigament al Monestir amb el taller de cal·ligrafia gòtica “Vine a l’Scriptorium” a les 11.30 hores, per a infants a partir de 5 anys. Dimarts, dia 17, és el Celler Modernista el que acull la proposta “Arri, arri, tatanet!” a les 18 hores. A més de conèixer el celler, si teniu més de 3 anys podreu fer un taller d’elaboració de cavallets de fusta i de cartró. El dijous, dia 19, podreu crear el vostre propi escut d’armes al Museu del Monestir a les 12 hores, i el dissabte, dia 21, no dubteu a participar de la gimcana familiar “Ser un bon pagès” al Celler Modernista a les 18 hores.

Per tancar el mes, el dia 25 hi ha preparat el taller d’indumentària medieval “L’hàbit, la casulla i la capa” per a infants a partir de 5 anys, a les 18 hores al Museu del Monestir. I apreneu a fer un arxiu personal per desar-hi els vostres records amb el taller “L’Ot del Paperot i el seu arxiu”, el dia 28, a les 18 hores, a la plaça de la Vila.

Per participar-hi, sols us heu d’inscriure trucant al 93.675.99.51, o enviant un correu a educaciomuseu@santcugat.cat. Amb totes aquestes propostes, el juliol serà molt divertit!

 
Comentaris

Destaquem