Guanya entrades per anar al festival infantil Petits! Grans! Llibres!

El festival proposa un programa inclusiu amb propostes aptes per a tots els nens i nenes i un programa especial per a infants de 0 a 3 anys

L'Institut de la Infància, conjuntament amb el TOT Sant Cugat sorteja entre els seus lectors i lectores un total de 5 invitacions pel festival Petits! Grans! Llibres! Cada invitació donarà accés a un màxim de 4 persones. La jornada, entorn la lectura i la infància, se celebrarà al Claustre del Monestir del dimarts 10 al divendres 13 de juliol. Tots els que vulguin participar hauran d'omplir el formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tots i totes!

Organitzat per l'Institut de la Infància, Petits! Grans! Llibres!, busca fomentar la lectura entre els infants i potenciar la relació entre pares i fills a través de la literatura. En aquesta edició, la vuitena que se celebra, el festival torna al Claustre després d'uns anys en què l'entitat no tenia permís per utilitzar aquest espai.

El festival proposa un programa inclusiu amb propostes aptes per a tots els nens i nenes i un programa especial per a infants de 0 a 3 anys. Tot plegat, en un ambient tranquil, amb aforament limitat per garantir el benestar de les famílies, i organitzat i desenvolupat per un equip professional integrat per educadors, psicòlegs i psicopedagogs.
 

A més, els més petits tindran un racó sensorial i els més grans racons temàtics on es podran llegir acompanyats d'activitats d'experimentació, contacte amb la natura, jardineria, ioga, mindfulness i creativitat. Mentrestant, els adults que vulguin aprendre més sobre literatura infantil podran gaudir del programa d'activitats en el marc de la 6a Escola d'estiu el 10 i 12 de juliol durant tot el dia, i que compta amb el reconeixement del Departament d'Ensenyament.

 
Comentaris

Destaquem