No us avorriu ni un moment a Sant Cugat!

Gaudiu de l'estiu a Sant Cugat amb propostes divertides

Ara que ja gairebé és agost i sembla que no queden coses per fer a Sant Cugat del Vallès, cal que recordeu sempre que hi ha una pila d’activitats de lleure que podeu fer sols o amb la vostra família per gaudir de tot aquest temps lliure que us regalen les vacances.

 

Anem per parts. Si sou d’aquells al qui quedar-se a casa no us agrada massa, una bona opció és sortir a passejar (això sí, les hores en què no fa massa Sol). A Sant Cugat hi ha una pila de parcs per descobrir on, a més, podeu aprofitar i fer jocs a l’aire lliure. Si preferiu la bicicleta, també són molts els carrils bici que us ofereixen la possibilitat de recórrer la ciutat amb aquest mitjà de transport. I també podeu fer excursions per Collserola, per descobrir les moltes fonts que hi ha, per exemple.

 

Però hi ha moltes més opcions. Entre elles, si us agrada la cuina, pot ser un bon moment per demanar que us ensenyin a fer una recepta nova, o aprendre a fer batuts o gelats! No sols us ho passareu molt bé, sinó que a més, tindreu el menjar preparat. I si teniu jardí, potser és un bon moment per fer guerres d’aigua amb els amics, o amb la família.

 

Si preferiu estar dins de casa, podeu aprendre a fer algun treball manual, o escriure un diari amb allò que feu els dies d’estiu.

 

Ja veieu que no és per manca d’opcions. Tan sols fa falta ser una mica creatiu i gaudir del temps lliure i de la companyia!

 
Comentaris

Destaquem