contingut promocionat
image002

 

 

Participa del 7è concurs de postals de Nadal del TOT

La proposta és per a infants de 3r de primària de les escoles de Sant Cugat

Ja es pot participar de la 7a edició del concurs de postals de Nadal organitzat per TOT Sant Cugat. Un concurs adreçat als alumnes de 3r de primària de totes les escoles de Sant Cugat del Vallès, que hi poden participar amb un dibuix cadascún. La temàtica nadalenca del concurs és doble. Hi ha dos temes: "Un Nadal a Sant Cugat" i "Els Reis d'Orient a Sant Cugat".

Val a dir que es valoraran positivament aquelles obres en què surtin elements típics de Sant Cugat i elements tradicionals catalans. La tècnica del dibuix és lliure. Cada participant només podrà presentar una única obra original i inèdita. El format és l'espai de la portada del TOT: 158 (ample) x 170 (alt) mm.

L'obra guanyadora sobre Nadal sortirà publicada a la portada del TOT Sant Cugat del dia 21 de desembre, i l'obra guanyadora sobre els Reis d'Orient il·lustrarà la Carta als reis, que apareixerà publicada a l'interior de la revista.

La data límit d'entrega de les obres serà el dilluns 10 de desembre en format original, amb el nom i cognoms de l'autor, edat i curs, dins d'un sobre i amb el segell de l'escola a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, de Sant Cugat.

Enguany aquest concurs està patrocinat per la botiga LuNiSKa Baby Stores (Via Augusta, 15-25) de Sant Cugat, qui lliurarà un regal als dos guanyadors del concurs.

 

B. Luniska

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem