Productes per a nadons i infants ara un 30% més econòmics

La botiga, situada a la Via Augusta, just al davant del Sant Cugat Centre Comercial, disposa de 500 m² amb productes pels més petits

LuNiSka la botiga especialitzada en puericultura, joguines, mobiliari i regals per a nadons i infants, celebra el seu primer aniversari, realitzant un 30% de descompte de tots els seus productes a la seva botiga. La campanya de descomptes, oberta a tots els seus clients i amics, estarà disponible fins el pròxim dijous, 31 de maig.


La botiga, situada a la Via Augusta, just al davant del Sant Cugat Centre Comercial, disposa de 500 m² amb productes pels més petits: mobiliari infantil de fusta, una selecció de cotxets exclusius, cadires de seguretat per al cotxe, joguines educatives de fusta i diversos accessoris per a la mare i el nadó. Tots els productes s'adapten a les normatives de seguretat més exigents i són fruit d'un procés sostenible.


L'establiment també ofereixen cites personalitzades amb horaris flexibles per assessorar en la compra del producte que més s'ajusta a les necessitats de cada família, llistes de naixement, tallers i moltes coses més! A més, atenen en alemany, francès, anglès, castellà i català.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem