La pluja fa trontollar el Fi de Festa

Amb les primeres pluges, algunes activitats han sofert modificacions o s'han anul·lat, i ara, es mira al cel per saber què fer aquesta tarda

Després de que aquest matí a primera hora s'activés el Pla Inuncat en fase d'alerta, la pluja tampoc s'ha volgut perdre la Festa Major, i ha obligat a modificar el programa previst. A hores d'ara, ja són diverses les activitats que s'han suspès o modificat, i s'està pendent de com evolucioni el temps per decidir què es fa amb les activitats de la tarda, tot i que les entitats estan buscant alternatives per les seves activitats en cas de no poder celebrar-les al carrer.

Matí passat per aigua
Tot i l'amenaça de pluja, les primeres activitats de la jornada s'han celebrat amb normalitat. És el cas de la XV Pedalada BTT o la I Patinada Popular. Els Bastoners tampoc han renunciat a la seva Matinada Bastonera, que ha deixat e ser una cercavila per ser una actuació a la plaça d'Octavià i traslladar-se després a La Unió, on ha continuat la festa.

El que sí que s'ha suspès són les semifinals i final del Torneig de Pàdel, que se celebraran dissabte vinent, 7 de juliol, a l'espera de confirmar l'hora. També s'han hagut de suspendre les activitats infantils, i l'Espai d'Arreu ha tancat per pluja.

D'altres, han fet front al mal temps, i han tirat endavant amb el Quadrangular de Petanca (disposats a acabar-lo com fos), o la Matinal Motard Harley, que han continuat tot i la pluja. La Festa al el s'ha mantingut amb interrupcions, i a hores d'ara, quan són les 14.30 hores d'aquest diumenge 1 de juliol, el 32è Concurs d'Arrossos s'està celebrant a la plaça Barcelona, amb presses per evitar que els enxampin els xàfecs previstos per més tard.

I aquesta tarda...
L'organització resta a l'espera de com evolucioni el temps per decidir què fan amb l'Esport al carrer, el Correfoc infantil i el Fi de Festa (seguirem informant des del TOT). Pel que fa a l'Actuació Castellers de Festa Major, els Gausacs ja han anunciat que, en cas de pluja, portaran els seus castells al Pavelló Municipal. De moment, ningú vol que la pluja aixafi el darrer dia de Festa Major.

Més informació en breu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem