Les JERC del Vallès celebren l'acte central de campanya a Sant Cugat

Una quarantena de joves independentistes del Vallès Occidental i Oriental han assistit a l'acte central de campanya a la Casa de Cultura

Marta Vilalta i Laia Carbó a l'acte central de campanya de les JERC a Sant Cugat. FOTO: Anna Mira Marta Vilalta i Laia Carbó a l'acte central de campanya de les JERC a Sant Cugat. FOTO: Anna Mira
A quatre dies de les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper diumenge 25 de novembre, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) del Vallès Occidental i Oriental han celebrat l'acte central de campanya a la Casa de Cultura de Sant Cugat, aquest dimecres 21 de novembre.

L'acte ha comptat amb la presència de la candidata nacional de les JERC, Marta Vilalta, i la candidata del Vallès Occidental, Laia Carbó. Una quarantena de joves vinguts d'arreu dels dos vallesos han assistit a l'acte on s'han exposat les principals preocupacions dels joves d'ERC de cara a les eleccions del diumenge, primer amb el parlament de la candidata i després amb un debat participatiu dels assistents.

Per les JERC i també per ERC, els comicis d'aquest 25 de novembre són "històrics pel moment que viu Catalunya", ha assegurat Vilalta en el seu discurs. Segons la candidata nacional de les JERC, "ara més que mai és el moment de dir quin és el país que volem construir", basat en una Catalunya lliure, justa, amb garanties d'igualtat d'oportunitats per a tothom, radicalment democràtica, equilibrada i sostenible.

L'aposta clara pels joves
Com no podria ser d'una altra manera, per les JERC la situació actual dels joves és "insostenible" i per això, les seves polítiques van encarades a reduir les taxes d'atur actuals, a garantir l'educació pública i de qualitat a les universitats i a les escoles d'educació superior catalanes i a "no haver de marxar a l'estranger a servir cafès", perquè "el jovent no només som el futur sinó també el present" ha remarcat Vilalta.

La segona força del Parlament de Catalunya
Després de la manifestació del passat 11 de setembre, JERC i ERC veuen en aquestes eleccions el seu moment per "decidir de quina manera volem que comenci el procés per assolir la independència de Catalunya". A l'acte ha quedat clar que volen evitar la majoria absoluta de CiU i ser la segona força parlamentària per garantir ser "el motor del canvi".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem