La pluja provoca inundacions a Sant Cugat

Gran tempesta a Sant Cugat

La forta tempesta que ha caigut aquest divendres, 17 d'agost, al migdia ha provocat algunes incidències a Sant Cugat. La gran quantitat d'aigua acumulada en poca estona, que ha obligat a activar el Pla Inuncat, ha deixat alguns carrers i espais públics de la ciutat completament inundats. Al voltant de les 16 hores la pluja ja ha baixat d'intensitat a Sant Cugat, tot i que no es descarten ruixats durant la tarda.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un parell d'avisos per aquesta situació: un carril totalment inundat al lateral de la B-30 a l'alçada de Sant Cugat i un conductor que ha alertat que s'havia quedat atrapat amb el vehicle sota un pont de la C-16. Tot i això no s'ha requerit la seva actuació en cap dels dos casos.

La forta pluja ha deixat imatges espectaculars, com al torrent de Can Cabassa, com ha explicat el veí Manel Cervantes a través de les xarxes socials. Un altre dels punts conflictius ha estat la rotonda de l'entrada a Sant Cugat per Cerdanyola, a l'avinguda de Roquetes, on ha saltat una tapa del clavegueram i s'ha inundat completament. A més, el Centre Comercial Sant Cugat s'ha vist afectat per les fortes pluges. El pas de la carretera de Rubí per sota l'autopista AP-7 també s'ha inundat completament.

 

 

 

IMG 20180817 141352

Rotonda d'entrada a Sant Cugat per Cerdanyola FOTO: Bernat Bella

 

IMG 20180817 142113

Aparcament de l'estació de la Renfe a Sant Cugat FOTO: Bernat Bella

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem