Més d'una vintena d'avisos a Bombers durant la tempesta a Sant Cugat

Diumenge es van acumular més de 40 litres per metre quadrat

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un total de 25 avisos des de les 14 h del diumenge a Sant Cugat del Vallès com a conseqüència del temporal de vent i pluja que ha afectat la comarca en les últimes hores. Des de diumenge 14 d'octubre a la tarda, Sant Cugat estava sota alerta per la previsió de tempestes i forts vents per l'arribada de l'exhuracà Leslie, que ha impactat a Catalunya en forma de temporal.

Les principals incidències a Sant Cugat han estat relacionades amb arbres i branques caigudes. També hi ha hagut avisos per cablejat que feia guspires com a conseqüència del vent i fanals torçats. Segons Bombers, no s'ha registrat cap conseqüència de gravetat. Entre altres, han caigut arbres al carrer de Torrent de la Bomba i a Can Trabal.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat també han informat d'alguns problemes de mobilitat per la caiguda d'arbres al carrer. Un arbre caigut també al passatge per vianants de sota Francesc Moragas impedeix el pas de persones.

L'Ajuntament de Sant Cugat va activar l'alerta del Pla d’Actuació Municipal pel risc d'Inundacions i Vent del Pla de Protecció Civil. Per aquest motiu, Policia Local, Protecció Civil i l'Agrupació de Defensa Forestal han estat treballant tota la nit per evitar incidències majors. Una tasca que ha agraït l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny: "Sant Cugat es lleva en ordre aquest matí gràcies a la feinada i tasques preventives i d'actuació amb motiu de la pluja i el vent".

Més info: Alerta per previsió de fortes tempestes i vent

Aquest diumenge es van registrar més de 40 litres per metre quadrat a Sant Cugat, segons dades de l'estació meteorològica del CAR, i la ratxa de vent màxima va ser de 50 quilòmetres per hores.

El nivell d'alerta per vent i pluja ja ha marxat a primera hora del matí de la comarca del Vallès Occidental i ja no es preveuen precipitacions a Sant Cugat per aquest dilluns 15 d'octubre.

 

Un arbre ha caigut sobre un cotxe FOTO: @karmelafortuny

Un arbre ha caigut sobre un cotxe FOTO: Protecció Civil

 

DphzTMxW0AAsl3Q

Arbre caigut al carrer de Josep Pallach a Can Trabal FOTO: @masfins
 

DphzOIdWkAAyLtk

Arbre caigut al parc de Can Trabal: @masfins

 

PHOTO 2018 10 15 09 40 51

Arbre caigut a Mira-sol FOTO: Cedida

 

DphyuoCXoAAGmqU

Tasques per evitar inundacions de carrers a Sant Cugat FOTO: Protecció Civil

 

DphyviJX4Aog5F2

Inundació al Turó de Can Mates FOTO: Protecció Civil

 

Un arbre caigut al Torrent de la Bomba FOTO: @pobresantcugat

Un arbre caigut al Torrent de la Bomba FOTO: @pobresantcugat

 

Dph0It4XUAAaDBA

Arbre caigut a Sant Cugat FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

 

Captura de pantalla 2018 10 15 a las 8.44.28

El passatge de sota Francesc Moragas, tallat per un arbre FOTO: Cedida

 

 

DpgKBOdWwAIhL5S

Pluja i vent aquest diumenge a Sant Cugat FOTO: JR Armadàs

 
Comentaris

Destaquem