Sant Cugat continua liderant el rànquing Flors d'Honor 2018

Dotze municipis encapçalen el rànquing de Viles Florides en la setena edició

Sant Cugat del Vallès és un dels dotze municipis que encapçalen amb quatre Flors d'Honor 2018 el rànquing del projecte Viles Florides, promogut per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya i que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. El premi de les Flors d'Honor s'entrega a aquelles viles que promoguin el patrimoni vegetal i paisatgístic, així com el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat.

Els reconeixements anuals del moviment Viles Florides es van lliurar en el transcurs de la gala Flors d'Honor, celebrada al Castell de Vila-seca. L'acte va estar presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de 17 municipis més i en total són 130 els pobles inscrits en el projecte de Viles Florides.

Sant Cugat forma part de Viles Florides des de 2017 i l'any passat ja va obtenir el màxim reconeixement de quatre Flors d'Honor.

Més info: Sant Cugat, entre 11 municipis que encapçalen el rànquing de Viles Florides

Aquest projecte també reconeix aquelles entitats o empreses que mostren la seva sensibilitat respecte a la natura. Per aquest motiu es fa entrega d'altres premis, com el que va rebre la rotonda Cremallera de Figueres amb el Premi a la Millor Rotonda de Catalunya i el Col·lectiu de Veïns de Vilac amb el reconeixement a la Millor Participació Ciutadana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem