Activat el web per fer consultes de la nova àrea verda d'aparcament de Sant Cugat

L'Ajuntament ha creat 2.500 places de zona verda d'aparcament, amb un preu més elevat pels vehicles de fora de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ja ha activat el web per fer els tràmits relacionats amb la nova zona verda d'aparcament, que entrarà en funcionament a 2.500 places de la ciutat a partir del 30 d'abril. Els conductors pagaran una tarifa segons si són residents en el barri, si estan empadronats a Sant Cugat o si venen d'altres municipis.

El web permet comprovar quines tarifes es pagaran en cadascuna de les zones d'àrea verda, introduint la matrícula i el DNI. Els residents al mateix barri o al contigu de la zona verda paguen 0,20 euros al dia, els santcugatencs en general abonaran 0,7 euros cada hora i els no residents a la ciutat paguen 2,20 euros per una hora. Els vehicles es donen d'alta automàticament i els residents no necessitaran un tiquet per aparcar, ja que el control serà amb lectors de matrícules. (Així funciona la nova àrea verda).

La zona verda, que ja està pintada a bona part dels carrers on s'implantarà, estarà activa a partir del 30 d'abril. Funcionarà durant els dies laborables, entre les vuit del matí i les vuit del vespre. A banda de consultar les condicions de cada conductor, el web també permet fer altres tràmits com donar d'alta un nou vehicle o fer altres peticions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem