Així és el canvi de circulació a l'hipòdrom i l'entrada a Sant Cugat

Els canvis de circulació a l'entrada de Sant Cugat des de Rubí es posen en marxa en fase de proves durant els caps de setmana

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de febrer, es posa en marxa la prova pilot dels canvis de circulació a la rotonda de l'hipòdrom i a l'entrada de Sant Cugat del Vallès. Per ara, les modificions seran els caps de setmana i un cop estigui enllestit el nou carril bici, en uns dos mesos seran definitius.

 

El canvi implicat que les tres rotondes d'aquesta entrada de Sant Cugat (hipòdrom, Xic i Arrels) passaran a funcionar com a una única. El tram de carretera de Rubí entres l'hipòdrom i el Xic i el carrer de Vallespir seran de sentit únic. A més, un tros de la rotonda de l'hipòdrom estarà tallat al trànsit.

 

Més info: A punt pel nou carril bici i circulació a la rotonda de l'hipòdrom

Tot plegat és pel projecte de construcció d'un carril bici entre Rubí i fins a l'estació de Sant Cugat, passant per la carretera de Rubí, avinguda de Rius i Taulet i avinguda de Lluís Companys. La primera fase consisteix en el carril entre la rotonda de l'hipòdrom i el carril bici ja existent de Rius i Taulet. El carril, també per a vianants, travessarà la rotonda de l'hipòdrom pel mig.

 

FOTO BONA CARRIL BICI
 
Comentaris (2)
Xavier Torradas Fa 6 mesos
Pero, el regidor de mobilitat, a on s'ha tret el titol? A la Rey Juan Carlos potser? Al final per arribar a casa o agafem un helicopter o fem el Cami de Santiago. Espero que hagi estat meditat i consensuat per un estudi fet amb serietat. Els caos circulatoris van in crescendo a Sant Cugat... Perdoneu.pero algu ho havia de dir.
Daniel Fa 6 mesos
Bona iniciativa, pero perque no fan una "mega" glorieta? amb les 3 rotondes en un sols sentit.... Si es manté el doble sentiti entre les rotondes de Xic i Arreus seguirà havent-hi embús!!!