Alteracions en el servei de Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Cugat

Se suprimirà el servei durant dos caps de setmana a les línies de Sant Cugat cap al Vallès

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modificarà el servei en diferents trams del Metro del Vallès els propers mesos amb motiu de diverses obres de millora a la infraestructura. Per una banda, FGC renovarà durant dos caps de setmana del mes de juny els aparells de via a Sant Cugat del Vallès per minimitzar el soroll del pas dels trens pel municipi. Això provocarà restriccions en el servei de trens.

D’una banda, el divendres dia 8 de juny a partir de les 22 h i els dies 9 i 10 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S1 (Terrassa) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General de la línia Barcelona-Vallès. Mentre duri aquest tall, FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, amb parada també a l’estació intermèdia de Mira-sol.


 
De l’altra, el divendres dia 15 a partir de les 22.00h i els dies 16 i 17 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia Barcelona-Vallès. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres.

Els nous aparells de via, que incorporen creuers de punta mòbil, són una tecnologia específicament desenvolupada per a les línies d’alta velocitat, però que FGC aprofitarà pels beneficis que aporten en la minimització de la contaminació acústica. Així mateix, durant el muntatge es col·locarà una manta antivibratòria sota la capa de balast.

Línia de Sabadell

D’altra banda, i derivats dels treballs d’integració de la línia a l’entorn de l’estació de Can Feu-Gràcia a Sabadell que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat, FGC també realitzarà diferents millores en la seva infraestructura.

Així, entre el 25 de juny i el 10 de setembre s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu-Gràcia. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les dues estacions.

Universitat Autònoma

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu -Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu-Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Sant Cugat; entre Can Feu-Gràcia i Sabadell Parc del Nord, i entre Hospital General i Terrassa Nacions Unides funcionarà sense interrupcions tant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

 
Comentaris

Destaquem