Matí caòtic als Ferrocarrils de la Generalitat

Problemes als Ferrocarrils de la Generalitat per una avaria

La forta pluja que ha caigut a les últimes hores a Sant Cugat i a tot l'entorn està provocant importants problemes de mobilitat. A primera hora del matí, una esllavissada d'un talús als Túnels de Vallvidrera a la Floresta està complicant molt la circulació a la C-16 en direcció a Barcelona.

Més info: Esllavissada als Túnels de Vallvidrera

I als Ferrocarrils la situació també és molt complicada per anar fins a Barcelona. Molts trens que han de fer el trajecte entre Sant Cugat i Barcelona han estat aturats durant més de 30 minuts, entre les 7.40 h i les 8.15 h com a conseqüència d'una avaria a l'estació de Gràcia.

Al voltant de les 8.15 hores els trens han tornat a arrencar, tot i que circulen fora del seu horari habitual. Segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat, els trens sortien al voltant de les 8.40 hores cada quinze minuts i s'aturaven a totes les estacions. Això ha provocat grans conglomeracions en totes les estacions de les línies del Vallès-Barcelona, des de Terrassa i Sabadell fins a la capital catalana, passant per Sant Cugat. Molts usuaris han expressat el seu malestar a través de les xarxes socials.

Al voltant de les 10.50 hores, des de Ferrocarrils de la Generalitat han afirmat que el servei ja ha recuperat la normalitat.

Més info: Inundacions importants per la pluja a Sant Cugat

Diversos usuaris han explicat al TOT que han estat aturats a les estacions de Sant Cugat, Mira-sol o les Planes durant gairebé 40 minuts, dins dels trens i sense rebre pràcticament informació més enllà d'un missatges a les pantalles informant que el tren està aturat a causa d'una incidència.

PHOTO 2018 11 15 07 58 46

Andana de Sant Cugat FOTO: Cedida

 

PHOTO 2018 11 15 07 53 18

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem