Canviar i reparar amb els especialistes de la cristalleria d'automòbil

L'empresa familiar va ser el primer grup a fundar una xarxa de centres especialitzats

Si has de canviar el vidre del teu vehicle o reparar-lo per un impacte, confia en els especialistes en vidres de l'automòbil des de fa 39 anys. De llavors ençà, Auto Cristal Ralarsa ha anat creixent fins a comptar amb un total de 210 tallers distribuïts per tot l'Estat espanyol, entre els que se situa el de la rambla del Celler. El centre substitueix i repara els vidres tant de turismes com de camions, autobusos, maquinària industrial i agrícola.



L'empresa familiar va ser el primer grup a fundar una xarxa de centres especialitzats, i actualment és capaç d'oferir un servei de canvi i de reparació de vidres, amb productes de primeres marques, sense cita prèvia, en 30 minuts i amb garantia de per vida.



Auto Cristal Ralarsa també està dotat amb un centre de contacte propi les 24 hores del dia, que es pot contactar per telèfon, mail i web.

Els altres serveis de Auto Cristal Ralarsa

El centre compta amb més de 8.000 referències per canviar i arreglar els vidres FOTO: Cedida

A banda de reparar i canviar vidres de tot tipus de vehicles, Auto Cristal Ralarsa ofereix altres especialitzacions per millorar el confort del conductor i els passatges. Entre aquests destaquen el tintat de vidres, el tractament contra la pluja i antineu, el canvi de les escombretes d'eixugaparabrises, i l'eliminació d'olors amb ozó.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem