Comencen les obres al carrer Belladona de les Planes

Es facilitarà l'accés a l'estació dels Ferrocarrils del barri

Les obres per arranjar el carrer Belladona de les Planes començaran la setmana del 9 de juliol al barri. Unes obres que han de millorar la connexió de les Planes amb l'estació de Ferrocarrils del barri. Dels treballs se'n fa càrrec l'Ajuntament de Barcelona, en tant que el carrer pertany a la capital catalana, però que han de millorar la mobilitat de tots els veïns de les Planes fins a l'estació.

Les feines a la via consistiran a arranjar i pavimentar aquest carrer. Amb motiu dels treballs, del 9 al 18 de juliol es tallarà completament el trànsit a la via, tot i que fins al dia 16 els vianants hi podran transitar. Els dies 17 i 18 es posarà l'aglomerat, per la qual cosa la via no es podrà trepitjar mentre durin els treballs. I el 19 de juliol es procedirà al pintat de la via.

De la mateixa manera, durant els dies d'obres no es podrà aparcar al carrer, des de la riera, al carrer de Comí, fins al número 1 del carrer Belladona. Mentrestant, ambdós ajuntaments, els de Sant Cugat i Barcelona, estan mantenint reunions per abordar, conjuntament, qüestions de millora de carrers, mobilitat i transport públic a Les Planes.

 
Comentaris

Destaquem