El mapa de les noves zones verdes d'aparcament a Sant Cugat

2.500 places gratuïtes dels barris de Torre Blanca, Eixample, Centre, Monestir i Can Cabassa passaran a ser de pagament

L'Ajuntament de Sant Cugat convertirà 2.500 places d'aparcament gratuïtes en zona verda de pagament amb preferència per a residents. El nou sistema, que s'aplicarà als barris del Centre, Torreblanca, Eixample, Monestir i Can Cabassa; es posarà en funcionament a partir del 30 d'abril. La zona verda estableix una tarifa reduïda pels residents al barri, una mica més elevada pels santcugatencs en general i encara més alta pels no santcugatencs. Així funcionarà el sistema d'àrea verda.

El TOT ha realitzat un mapa interactiu on es veuen tots els carrers que passaran a ser de zona verda i els veïns que hi poden aparcar. Els carrers estan dividits pels barris on s'implanta l'àrea verda.

Cal recordar que els residents d'un barri podran aparcar amb la tarifa reduïda a les places de la seva zona i la de les contígues. És a dir, un veí de l'Eixample podrà aparcar amb tarifa de resident a Torre Blanca, però no al Monestir.

Si cliqueu sobre de cada carrer, podreu veure quins veïns podran aparcar com a resident i, per tant, amb tarifa reduïda.

Barris del centre de Sant Cugat

Zona de Mira-sol

Més informació
 
Comentaris

Destaquem