El santcugatenc Alfons Perona publica el llibre 'Me han multado'

El llibre, que sortirà a la venda l'1 de setembre, parla sobre com actuar davant una denúncia de tràfic i com estalviar diners

Alfons Perona Gómez, professor i expert en qüestions sobre mobilitat i seguretat viària santcugatenc, publica l'1 de setembre el llibre Me han multado. Lo que debes saber sobre las sanciones de tráfico y cómo ahorrar dinero (Atelier Libros)Es tracta d'un llibre que pretén resoldre els dubtes que es presenten quan rebem una denúncia de tràfic. L'autor explica els aspectes que diferencien els actuals delictes que es poden cometre conduint un vehicle de les infraccions de tràfic que sancionen les administracions, seguint un procediment molt concret i que s'acostuma a desconèixer.

Basat en exemples reals, Perona descriu situacions pràctiques i explica temes quotidians, com ara si es pot presentar un escrit d'al·legacions després de pagar una denúncia dels controladors de l'estacionament, els requisits que ha de tenir una sanció per excés de velocitat, o com s'ha de fer un control d'alcoholèmia i quines garanties hem d'exigir perquè el procediment sigui correcte.

La presentació del llibre tindrà lloc el dimarts 8 de setembre, a les 19 hores, al Col·legi d'Advocats de Barcelona (carrer Mallorca, 283). 

Portada del llibre

 
Comentaris

Destaquem