Els vehicles en leasing o renting pagaran tarifa de resident a l'Àrea Verda

Fins ara, havien de pagar la tarifa de 'No resident', de 2,20 euros per hora

Des d'aquest 11 de juliol, les persones empadronades a Sant Cugat del Vallès que visquin fora de les 7 zones d'Àrea Verda i que tinguin un vehicle en qualitat de leasing o renting poden pagar la tarifa "Resident de Sant Cugat" d'Àrea Verda, és a dir, 0,70 euros cada hora. Fins ara, aquests vehicles havien de fer obligatòriament el pagament com a "No resident", amb la tarifa de 2,20 euros l'hora.

Per poder fer ús d'aquesta tarifa, els usuaris han de sol·licitar l'autorització telemàticament al web o bé presencialment a l'Oficina d'Estacionament Regulat (passeig Francesc Macià 16-20), i hauran de renovar la documentació cada 2 anys. L'Ajuntament de Sant Cugat ha aplicat aquest canvi amb l'objectiu d'anar ajustant i seguir millorant el nou sistema d'aparcament d'Àrea Verda a la ciutat.

En aquest sentit, des de la posada en marxa de l'Àrea Verda el passat 30 d'abril i fins al 30 de juny, un total de 1.308 vehicles de veïns residents a l'Àrea Verda s'han donat d'alta a aquest sistema fent ús de la tarifa anual. També s'han donat d'alta 368 vehicles en l'abonament trimestral, 2.101 vehicles en l'abonament setmanal i 7.210 vehicles en la tarifa d'un sol dia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem