Finalitzada la primera fase d'obres per reduir el soroll dels FGC a Sant Cugat

El cap de setmana del 16 i 17 de juny s’interromprà el servei entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha finalitzat les obres a les vies que tenia programades pels dies 9 i 10 de juny a Sant Cugat del Vallès i que van suposar la interrupció del servei de la línia S1 (Terrassa) entre Sant Cugat i Hospital General. L’objectiu dels treballs és la reducció de la contaminació acústica del pas dels trens per Sant Cugat mitjançant la renovació dels aparells de via.

Els nous aparells de via, que incorporen creuers de punta mòbil, són una tecnologia específicament desenvolupada per a les línies d’alta velocitat, però que FGC aprofita pels beneficis que aporten en la minimització de la contaminació acústica. Així mateix, també s’està instal·lant una manta antivibratòria sota la capa de balast.

Ferrocarrils de la Generalitat té programada una segona fase d'obres per aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny. Així , el divendres dia 15 a partir de les 22.00h i els dies 16 i 17 de juny s’interromprà el servei del tram de la línia S2 (Sabadell) entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres. S'oferirà servei d’autobús substitutori entre Valldoreix i Volpelleres.

"FGC lamenta les molèsties que aquests treballs de manteniment de la infraestructura poden ocasionar als veïns de Sant Cugat", afirma l'empresa en un comunicat.

El 'time lapse' dels treballs de FGC a Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem