L'àrea vermella d'aparcament per a pacients ja és una realitat al CAP la Mina

16 places d'àrea blava de l'aparcament del davant del CAP la Mina han passat a ser d'àrea vermella i els pacients podran aparcar gratuïtament durant dues hores

L'Ajuntament ha habilitat 16 places d'àrea vermella a l'aparcament que hi ha just al davant del CAP la Mina perquè els pacients que vagin a visitar-se puguin aparcar gratuïtament durant dues hores. Cal destacar que l'àrea vermella serà activa de dilluns a divendres (de 8 h a 20 h) i dissabtes (de 9 h a 14 h).

 

Per fer ús d’aquestes places cal validar el tiquet d’àrea vermella -que els usuaris poden obtenir a la màquina expenedora del propi aparcament- al taulell de recepció del CAP. Els usuaris tenen un temps de 15 minuts des que obtenen el tiquet a la màquina expenedora fins que es valida al taulell de recepció del CAP. Una vegada validat, no cal tornar al vehicle per posar el tiquet.

 

Aquesta iniciativa és una de les mesures previstes en el pacte entre l’equip de govern i ERC-MES per aprovar el pressupost del 2019. L’acord també preveu que l’àrea vermella també s’implanti al costat dels CAP’s de Valldoreix i de can Mates.

 
Comentaris (1)
Emma Fa 3 mesos
Llàstima que a vegades tarden més de dues hores en atendre't