L'empresa Empark substitueix Eleutheria en la gestió del Pàrquing de Can Quitèria

Després que s'hagi aprovat en un ple municipal extraordinari, la titularitat de la concessió administrativa del pàrquing canvia de mans i passa d'Eleuthera a Empark, que gestiona més pàrquings

La gestió del Pàrquing de Can Quitèria, propietat de l'Ajuntament, canvia de mans després que així ho hagi aprovat un Ple Municipal extraordinari. Així, l'empresa Empark, que gestiona més pàrquings al municipi, substitueix a l'empresa Eleuthera, qui va guanyar ara fa uns mesos la subhasta de la gestió, quan l'empresa que gestionava inicialment el pàrquing, Construcciones Alcaraz, va fer fallida. Finalment, aquest punt s'ha aprovat amb els vots favorables de totes les forces, excepte el PSC, el PP i el regidor no adscrit, Dimitri Defranc, que s'hi han abstingut.

Més info: L'Ajuntament confia que el pàrquing de Can Quitèria torni a obrir 24 hores

 

Amb l'antiga gestora, Eleuthera, l'Ajuntament confiava que el pàrquing obrís les 24 hores del dia, i acabar amb els problemes de pagament amb targeta, però la problemàtica no es va solucionar i ara, la gestió torna a canviar de mans.

Més info: Surt a subhasta l’aparcament de Can Quitèria de Sant Cugat

 

Crítiques al Govern

Durant el ple municipal, el portaveu del PSC, Pere Soler, ha mostrat la seva satisfacció pel canvi d'empresa gestora, però a la vegada ha reconegut que el fet d'atorgar la gestió d'un altre pàrquing a Empark "pot produir un monopoli en la gestió dels pàrquings de Sant Cugat". A més, ha demanat que l'Ajuntament hagi après de l'experiència: "Esperem que aprenguem la lliçó i que aquest sigui l'últim capítol de la mala gestió del pàrquing de Can Quitèria", ha afirmat el socialista.

Per la seva banda, Cs també ha volgut intervenir, però per felicitar-se: "Estem satisfets i agraïm la tasca que s'ha fet des dels serveis de l'Ajuntament", ha explicat Aldo Ciprián.

 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?