La CUP-PC proposa modificacions en la Línia 1 d'autobusos

Presentarà una moció en el ple municipal de gener per, per exemple, dividir en dos la L1 o fer-la més lineal

La CUP-PC aposta per una modificació de la L1 d'autobusos, consensuada amb la Taula de Mobilitat, amb l'objectiu de millorar diferents aspectes de la línia de transport interurbà. Per això, presentarà una moció en el ple municipal del mes de gener que preveu, per exemple, la possibilitat de dividir la L1 en dos trams: Mira-Sol- 4 cantons, amb 2 busos i Torrent Ferrussons-estació FGC (amb 1 bus, que es veurà reforçat pel nou recorregut L2).

A més, la moció també preveu que el recorregut de la L1 sigui més lineal del que ho és ara, amb les següents modificacions:

  • En el recorregut de Mira-Sol FGC direcció Mas Gener, passar pel Passeig Baixador a l'avinguda de Madrid, tombant per Passeig Nard per acabar a plaça dels Pins.
  • De tornada, des de la plaça dels Pins, per Can Cabassa i fent servir el Camí de Sant Cugat al Papiol fins a l'estació de Mira-Sol.
  • Passar, al barri de Sant Francesc, per la plaça del Coll en lloc de per al Pi d'en Xandri, donant cobertura a l'avinguda de Cerdanyola que restarà tancada al trànsit. (A la CUP som del parer que l'espai vianantitzat ha de saber conviure amb el Transport Públic com a la Plaça Lluís Millet).

D'altra banda, també pretén afegir vehicles de reforç en les hores punta a la L2, així com valorar aquestes propostes pels caps de setmana.

 
Comentaris

Destaquem