Radio Taxi Sant Cugat no oferirà servei durant la vaga de taxistes

Els conductors acorden en assemblea fer una nova acampada al centre de la ciutat com a primera acció de protesta dins de la vaga indefinida

Radio Taxi Sant Cugat ha anunciat a les xarxes socials que "no podrà oferir els seus serveis" com a conseqüència de la "vaga indefinida convocada a l'Àrea Metropolitana de Barcelona del sector del taxi". Així ho ha anunciat a Twitter després que el sector del taxi anunciés la vaga després de l'oferta que els ha fet la Generalitat per regular el sector de les VTC com Uber i Cabify, que el sindicat considera insuficient i una "alta traïció".

Els taxistes demanaven que els cotxes amb llicència VTC haguessin de rebre una reserva amb sis hores d'antelació per cada viatge, però el departament de Territori i Sostenibilitat els ha proposat que el temps necessari fos únicament de 15 minuts.

En una taula de negociació en què també estaven inclosos l'Ajuntament de Barcelona i l'Autoritat del Transport Metropolità (AMB) no s'ha arribat a cap pacte i els taxistes han marxat abans que acabés. Tot seguit, en una assemblea a la T-2 de l'aeroport d'El Prat, els taxistes han acordat tornar a acampar al centre de la capital catalana. Podeu trobar més detalls a TOT Barcelona.

 

 
Comentaris

Destaquem