Tall de trànsit a l'avinguda de Gràcia

El tram des de la cruïlla amb rambla Ribatallada i avinguda Pla del Vinyet, i el carrer Francesc Moragas, fins a rambla del Celler, quedaran tallats a partir del diumenge

L’avinguda de Gràcia, des de la cruïlla amb rambla Ribatallada i avinguda Pla del Vinyet, i el carrer Francesc Moragas, fins a rambla del Celler, quedaran tallats al trànsit a partir de les 9 h de diumenge 2 de juny, a causa de treballs d’asfaltat.

Els vehicles que vulguin accedir al carrer Francesc Moragas i l’avinguda Rius i Taulet, alternativament ho podran fer pel carrer Cèsar Martinell i la rambla del Celler.

El trànsit pel carrer Francesc Moragas, des de rambla del Celler fins a plaça dels Quatre Cantons, quedarà restringit a un sol carril de circulació.

 

La previsió és poder reobrir al trànsit el tram afectat el mateix diumenge, un cop finalitzats els treballs de reparació del ferm.

Talls de trànsit

Talls de trànsit

 

Afectacions a avinguda Rius i Taulet

En paral·lel, també diumenge 2 de juny, es faran treballs d'asfaltat a l'avinguda Rius i Taulet, entre el carrer Mercè Rodoreda i la plaça Rafael Casanova, que ocasionaran afectacions de trànsit, amb talls intermitents i pas alternatiu de vehicles.

 

A la plaça dels Quatre Cantons es pintarà el pas de vianants. En aquest cas, per mitges calçades per tal de garantir el pas de vehicles.

Afecatció a Rius i Taulet

Afecatció a Rius i Taulet

Restriccions per pintura viària

Finalitzats els treballs d'asfaltat al carrer Francesc Moragas i a l'avinguda Rius i Taulet, dilluns 3 de juny es realitzaran les tasques de pintura viària en aquests dos carrers. Es faran per mitges calçades per tal de deixar-hi un carril obert.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?