Talls de trànsit a l'avinguda de Cerdanyola per les obres de vianantització

Les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola comportaran talls de trànsit en aquesta via de Sant Cugat

Aquest abril comencen les obres de vianantització de l’avinguda de Cerdanyola. El projecte preveu convertir aquesta important avinguda de Sant Cugat en un carrer per a vianants, amb l'objectiu de fer-la més àmplia, més accessible, més moderna i més amable i es fomenti l’ús de l’espai públic, l’activitat al carrer, la convivència i el comerç.

Concretament, les obres començaran al tram entre el carrer de Montserrat i el passeig de Torre Blanca. Aquesta primera fase d'obres, que tenen una durada prevista d’entre 5 i 6 mesos, provocarà afectacions al trànsit de vehicles.

Més info: A punt per començar les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola

 

Mentre durin les obres:

  • Es podrà circular amb normalitat fins al passeig de Torre Blanca.
  • El passeig de Torre Blanca, a partir del 24 d'abril, quedarà tallat al trànsit entre avinguda de Cerdanyola i carrer de Vallès durant unes tres setmanes.
  • Es garantirà, en la mesura del possible, l’accés del veïnat als aparcaments privats i les tasques de càrrega i descàrrega en el tram en obres.
  • No hi haurà afectacions al transport públic, excepte durant les tres setmanes que es preveu tallar el passeig de Torre Blanca: les línies L1 i L8 mantindran parada a avinguda de Cerdanyola amb passeig de Torre Blanca i baixaran pel carrer Montserrat; la L9 es desviarà per rambla del Celler.

Per qualsevol dubte o incidència, els veïns es poden dirigir a partir del 24 d'abril a l’Oficina del Pla del barri del Monestir - Sant Francesc, al passeig de Francesc Macià. L’horari d’atenció és: dimarts i dijous, de 16 a 18 h; dimecres, de 9 a 11 h; divendres, de 12 a 14 h.

Segona fase d'obres

Aspecte que tindrà l'avinguda de Cerdanyola un cop feta l'actuació. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

Aspecte que tindrà l'avinguda de Cerdanyola un cop feta l'actuació. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

 

Un cop finalitzades les actuacions entre el tram del carrer de Montserrat i el passeig de Torre Blanca, començaran les obres entre el passeig de Torre Blanca i la plaça de la Pelleria.

Aquests són els objectius de la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, segons l'Ajuntament de Sant Cugat:

  • Reformar l’avinguda per fer-la més àmplia, més accessible, més moderna i més amable. Que fomenti l’ús de l’espai públic, l’activitat al carrer, la convivència i el comerç.
  • Renovar la xarxa de clavegueram i soterrar el cablejat aeri de llum i telèfon.
  • Donar continuïtat a l’eix de vianants que comença a la plaça Lluís Millet (estació de Sant Cugat dels FGC), potenciant el comerç i la centralitat del barri.
  • Pacificar el trànsit, reduir la contaminació i promoure una mobilitat sostenible i accessible per a tothom.
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?