Neus Colet porta 'Espais oberts' a Gavà

La mostra es pot veure des d'aquest dijous, 7 de novembre, a la Biblioteca Josep Soler Vidal

Targetó de la mostra
Neus Colet porta 'Espais oberts' a Gavà
La mostra es pot veure des d'aquest dijous, 7 de novembre, a la Biblioteca Josep Soler Vidal

Targetó de la mostra
Espais oberts és el títol de l’exposició que l'artista santcugatenca Neus Colet inaugura aquest dijous, 7 de novembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, en la que mostra els seus últims treballs en gravat i escultura inspirats en dos poemes de Salvador Espriu, Cançó d'albada i Cançó del pas de la tarda. L'exposició es podrà visitar fins al dia 30 d'aquest mateix mes.

L'exposició, coordinada per Canals Galeria d'Art, forma part del programa oficial del l'Any Espriu 2013, i segueix el seu recorregut itinerant iniciat a Barcelona el mes de gener de 2013, i que ja s’ha vist a Granollers, Reus, Tortosa, Verdú, Lleida i Sant Joan Despí. Ara es pot veure a Gavà per seguir el seu itinerari per diferents espais d’art públics i privats del país fins l’abril del 2014. La mostra es podrà veure a partir de desembre a Sant Cugat del Vallès, Les Borges Blanques i Cadaqués.

L'artista
Tot i que l’atzar pot jugar un cert paper, l’obra de Neus Colet denota l’absoluta resolució d’un treball contingut i controlat per processos racionals, no forçosament cerebrals, de caire sensitiu. Comença a treballar el ferro a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, assaja diversos procediments, i s’aplica en aprendre gravat a l'Escola Industrial de la capital, amb voluntat explícita de dominar una tècnica que li permeti llançar-se a una experimentació constant.

El material emprat, conjuntament amb la idea, determina les zones de trànsit entre els forats i els espais per on transcorre la llum, creant el cos visual que permet transmetre el discurs emocional i característic del seu treball com en aquests Espais oberts on l’interior i l’exterior estan secretament units pel límit de la finestra, des de dins i cap enfora.

Ubicació