Plans per al cap de setmana a Sant Cugat

Des del TOT et destaquem una sèrie d'actes perquè triïs els que més t'agraden per fer aquest cap de setmana a Sant Cugat. N'hi ha per a tots els públics i gustos!

El TOT a través de la seva agenda d'activitats, el QUEDA'T, t'apropa tot el que es fa a la ciutat. Et proposarem una tria del més destacat per anar amb família, o bé amb parella, o amb els amics, o bé sol. No tindràs excusa per quedar-te a casa.

Divendres, 6 de febrer


Oriol Broggi dirigeix 'L'orfe del clan dels Zhao'. FOTO: A.Ribera

Aquest divendres, el Casal Populat La Guitza, acull diferents activitats, i el Casal de Mira-sol acull la Jornada 2 del campionat d'Escacs a partir de les 18 hores.

A més, comença la temporada al Teatre-Auditori amb l'obra teatral L'orfe del clan dels Zhao. I tot el cap de setmana, campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer'.

I també pot ser un bon moment per gaudir de les exposicions que presenten les diferents galeries d'art i museus de la ciutat, com ara "Tempus fugit" a Canals galeria d'Art, "El llegat ocult" de Pere Formiguera al Claustre, l'obra de Manel Doblas a la Sala Rusiñol, o l'obra de Ramon Moscardó a La Galeria. Les trobaràs totes a l'agenda d'activitats.

Dissabte, 7 de febrer



Aquest dissabte, els més petits tenen una cita a les 11 hores a l'Esbart, amb Nas de barraca. També podran gaudir de les propostes de titelles de Can Ninot, amb El Patufet.

I al Teatre-Auditori, concert amb l'Orquestra Plateria. Més música, a Valldoreix amb l'IX Cicle de Jazz a Valldoreix.

També es pot fer la visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!', o gaudir de les exposicions, com "Una mirada: Catalunya 1700-1714", al Museu-Monestir.

Diumenge, 8 de febrer



Dues propostes per al públic familiar, amb Somnis, del Súper 3 al Teatre-Auditori, i 'Requetemàgia!' amb el Mag Eric Sancho al MUT.

I no hi falta la música al Cafè Auditori amb Sergi Sirvent Decoy Quartet.

 
Comentaris

Destaquem