Agora obté a l'informe PISA uns bons resultats

Exterior de l'Agora Sant Cugat International School FOTO: Artur Ribera
Agora obté a l'informe PISA uns bons resultats

Exterior de l'Agora Sant Cugat International School FOTO: Artur Ribera

L’escola Agora Sant Cugat International School ha obtingut a l’informe PISA (Programa per a l'Avaluació Internacional dels Alumnes) una nota per sobre de Singapur i Japó, els països més ben valorats en aquest rànquing que avalua els alumnes. En aquest sentit, Agora Sant Cugat International School ha obtingut una mitjana de 565, per davant del Japó (529) i molt superior a la mitjana d'Espanya (492). Les notes més destacades provenen en les àrees de lectura i matemàtiques.

 

Els col·legis que així ho volen poden presentar-se a aquestes proves d'abast internacional i que proporcionen resultats fiables i representatius del rendiment dels alumnes en més de 70 països. Aquestes proves es realitzen a alumnes de 15 anys i mesuren el seu rendiment acadèmic en matemàtiques, ciència i lectura.

 AGORA SANT CUGAT INTERNATIONAL SCHOOL
Ferrer i Guardia s/n
Sant Cugat del Vallès
93 590 26 00
Agora Sant Cugat International School som un centre educatiu privat que pertany als Centres Educatius NACE. Des del 1989 ens trobem en evolució constant seguint la nostra política de millora contínua, per a oferir un servei de màxima qualitat a alumnes i famílies. L'educació en valors, integral i individualitzada són la base per a l'excel·lència...
Comentaris